ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Какво представлява услугата интериорен дизайн?

Интериорен дизайн е професионална услуга, която има за цел да помогне на клиента да постигне по-добра функционалност в жилището си.
Да предаде на интериора естетика чрез професионалния поглед на дизайнера, съобразявайки го с цветовите и стилови предпочитания на клиента.
В интериорното проектиране има определена последователност в основните етапи на работа, от която не е желателно да се отклоняваме,
защото може да създаде проблеми както при последващата реализация, така и при бъдещата експлоатация на обекта.

Предлагаме пакетни цени, включващи разработване на дизайн до различни етапи и включващи различни услуги. Те са организирани така, че дори и с най-ниско бюджетния пакет, Вие ще имате проект, възможен за реализация и отразяващ Вашите желания и бюджет.
Всички пакети започват с консултация. Необходимо е за да се запознаем с Вашите нужди и изисквания и да постигнем индивидуалност на интериора Ви.
Уточняват се пространствата със специална функция; стила на обзавеждане; цветови комбинации; типа мебели – от предлаганите на пазара или поръчкови; материали за подови и стенни покрития; дамаски; тип осветление и други елементи от интериора, необходими за постигане на желаната визия.

– консултация
– архитектурно заснемане
– функционално зониране(2D план)
– оферта с продуктовия списък

– консултация
– архитектурно заснемане
– функционално зониране(2D план)
– оферта с продуктовия списък
– 3D визуализации

– консултация
– архитектурно заснемане
– функционално зониране (2D план)
– оферта с продуктовия списък
– 3D визуализации
– работни чертежи на мебели , разгъвки на стени , изводи на осветителни тела, ключове, контакти, промяна на изводи ВиК , чертежи на гипскартон конструкции и декорации.
– Надзор по време на строително-монтажните работи

Върни се най-горе