Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане, всички, изразяващи силната страст към дизайна. Те включват очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи “уау” ефект както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина.

KARE успява да не прилича на никоя друга марка в издирването на запомнящи се продукти, разработването на тенденции и иновации в дизайна на мебели, за да изпълни мечтите на обзавеждащите ентусиасти. Отворени към спонтанността и с куража да правят нововъведения, нашите тренд разузнавачи и творци изненадват с достъпни и привлекателни лайфстайл колекции. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом.

Юрген Райтер и Питър Шьонхофен са ръководителите, които стоят зад всичко това. Те основават компанията като студенти, като собственици и управители остават начело на компанията до наши дни – работят със страст, готовност за иновации и лична ангажираност. Като международен доставчик и генератор на промяна KARE е иновативна, находчива и успешна компания на пазара.
Всичко започва през 1981г. , когато двама приятели решават, че пазарът на мебели е твърде скучен. Тяхната реакция е да създават един нов свят в обзавеждането, който жъне огромен успех
Каква е тяхната реакция? КARE започва с един малък магазин в Мюнхен, сега бранда е достъпен в над 40 страни с повече от 150 магазина включително и в България.

Показване на 1–12 от 33 резултата

Бар стол Ornament

187.00 лв.

Ваза Art Pastel Green 18cm

43.00 лв.

Ваза Mural 21cm

34.00 лв.

Възглавница Kelim Ornament Orange 60x40cm

55.00 лв.

Диван 3-ка Two Step Grey

2 149.00 лв.

Закачалка Casino Black § Silver

191.00 лв.

Закачалка Libra

158.00 лв.

Кафе маса Tear Drops Walnut Ø80см

930.00 лв.

Кресло Olga

645.00 лв.

Лампион Flexible Black Cinque

295.00 лв.

Огледало Hacienda Ш61cm

294.00 лв.

Огледало Icario Black Ø90см

245.00 лв.
Върни се най-горе