fbpx

За Нас

RD DESIGN STUDIO

Фирма АР ДИ Вижуълс ЕООД е основана 2015г. , като първоначално дейността на фирмата е свързана с изработване на фотореалистични 3D визуализации за продуктови каталози на мебелни фабрики и дизайнерски студиа в Европа.

Опитът, натрупан през годините в областта на интериора, познаването и дълбокото разбиране на нуждите и очакванията на клиентите, както и търсенето на интериорни продукти и мебели, по-различни от широкопредлаганата „конфекция”, подтикна създаването през 2018 г. на нашият шоурум , където може да намерите селекция от ексклузивни интериорни продукти и мебели.

Радостина Костадинова – дизайнер и основател на RD DESIGN STUDIO

РАДОСТИНА КОСТАДИНОВА

Дизайнер и основател на RD Design Studio

„Всеки проект за нас е предизвикателство и мотивация да надскочиш себе си“

РАДОСТИНА КОСТАДИНОВА  – дизайнер и основател на RD DESIGN STUDIO

„Всеки проект за нас е предизвикателство и мотивация да надскочиш себе си“

Нашите цели

В стандартното си ежедневие прекарваме най-много време у дома и в офиса. Ние в RD DESIGN studio вярваме, че средата определя човека. Вярваме в силата на добрият, обмислен, устойчив дизайн, който променя положително посоката и качеството на живот.

Независимо дали става въпрос за цялостен интериор или само кухня , ние подхождаме с еднакво старание и внимание към нуждите на клиента. Нашата цел е да осигурим организация, функционалност и красота за всеки.Водени от дизайна, съчетаваме най-новите пазарни тенденции и иновации в областта на интериора, за да постигнем перфектен резултат във всяка стъпка от процеса.С всеки следващ проект се стремим да открием нови хоризонти и решения за нашите клиенти.Слушаме, гледаме, събираме информация. Анализираме, конструираме и предлагаме решения, които са съобразни с вашите конкретни изисквания. Тайната на съвместния ни успех се крие в доброто сътрудничество между нас. Вътрешната ни мотивация са отдаденост и страст към това, което правим. Качеството мерим в доволните клиенти.

Защо да изберете RD DESIGN studio?

Разработваме индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиента. В процеса на работа, предлагайки нашите идеи, се стараем максимално да достигнем до неговите представи и да ги доразвием. Предлагаме не само идеята, но и реализацията: прозиводство на мебели, избор на цветове и материали, подбор на електроуреди и всичко останало, свързано с изграждането на интериора. Стараем се да помогнем в създаването на идеалното лично пространство.

На клиентите си предлагаме не само избор от продукти, а и избор от услуги в областта на интериорния дизайн, вариращи от консултации, частични решения за отделни помещения до изготвяне на професионални интериорни проекти с проследяване на изпълнението и авторски контрол. А на тези, избрали да закупят продуктите които предлагаме – безплатни консултации и съвети.

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм Магазина