ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

цялостно интериорно проектиране

МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ

цялостно обзавеждане по поръчка

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА

изпълняване „до ключ“ на собствени проекти

АВТОРСКИ НАДЗОР

проследяване за спазването на проекта от страна на Вашите изпълнители , с които сте избрали да работите

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ИЗГОТВЯНЕТО НА ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ?

Всеки проект е индивидуален спрямо местоположение, архитектурни особености ,стил и сложност. Ето защо цената на един проект е строго индивидуална и е предмет на конкретно договаряне.

Ние нямаме пакети с услуги, включвайки това и изключвайки онова. Истината е че няма как да има нужда от даден план или чертеж и да не го изготвим, затова цената включва всичко нужно като 3D визуализации и техническа документация.

Нашите цени за интериорен дизайн се определят на кв.м. чиста площ, незаета от стени и общи части. Точни оферта можем да направим след оглед и замерване на помещенията.

Ако желаете да Ви се изготви предварителна оферта е необходимо да ни изпратите на нашият мейл info@rdvisuals.com следната информация: скица/чертеж и  снимки на обекта ;малко насоки към стила в който желаете да бъде интериора; локация на обекта.

МОГАТ ЛИ ДА МИ БЪДАТ ИЗГОТВЕНИ САМО 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ?

Не. Визуализациите са само част от интериорният проект и без съпътстващата работна документация ще възникнат много въпроси от страна на изпълнителите.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ИЗГОТВЯНЕТО НА ИНТЕРИОРНИЯ ПРОЕКТ?

Това зависи от големината на обекта и сложността на проекта, обичайно за обект с големина между 60-100 м2 е възможно да бъде изготвен  в рамките на 30-60 дни.

ПОЕМАТЕ ЛИ ПРОЕКТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА?

RD DESIGN STUDIO се ангажира с проектиране на обекти само в Североизточна България.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ АВТОРСКИ НАДЗОР И ПЪЛЕН МЕНИДЖМЪНТ НА ЕДИН ПРОЕКТ?

Авторският надзор е проверка на качеството на изпълнение.Клиента сам избира подизпълнителите и ние от RD DESIGN STUDIO можем да ви дадем единствено обратна връзка за спазването на проекта , без ангажимент относно срокове, доставки и отговорност за качеството на изпълнение.

Пълният мениджмънт е управление на реализацията с наши доверени подизпълнители , с поемане на пълна отговорност по изпълнението.