Креслата са едни от мебелите, които заемат централно място в обзавеждането и могат да преобърнат цялостната визия и атмосфера на интериора.

Прочети още...

Ако сте в търсене на кресла, които да се отличават от стандартните, предлагани на пазара, но освен красиви, да са също толкова удобни и с качествена изработка, то непременно трябва да видите моделите които ви предлагаме. Всички модели се отличават с надеждно и високо качество. Когато става въпрос за мека мебел, често фотьойлите и креслата са пренебрегвани, а именно те могат да придадат индивидуален стил и характер на помещението. Те създават уют и не случайно се превръщат в любимото място на всеки член от семейството. Нещо повече могат да намерят приложени почти навсякъде – във всекидневната у дома, в спалнята, че дори и в голямо антре, и не само.

Те са идеално решение за къта за почивка на модерния офис, както и за посрещане на гостите в хотела или за посетителите на козметичния център, за обзавеждане на кафетерии и други. В зависимост от интериора можете да заложите на модел с класически дизайн или на модерно кресло. При нас ще намерите богат избор от фотьойли в различен стил – с остри линии и ретро дизайн, с фини крака и елегантна визия или съвременни овални кресла с въртяща основа.

RD Design Studio » Мебели » Кресла

Показване на 39 резултата

Кресло Hilda – сиво

С Поръчка

Original price was: 550.00лв..Current price is: 439.00лв..

Кресло Еspen

С Поръчка

852.00лв.
Безплатна доставка