Мебелен Дизайн и Обзавеждане

Тази услуга е за хора преминали през основния ремонт , положили са настилки и са завършили стените и таваните в помещенията , но нямат идея как да продължат  обзавеждането и финалните щрихи на своя интериор .

Ние  ще изработим за Вас индивидуален проект за вашите мебели , съобразени със  спецификите на вашия дом , както и на Вашите изисквания за удобство и комфорт. Ще Ви консултираме относно цветовете , материалите  и механизмите  на пазара спрямо нуждите и вашият бюджет.

Освен корпусна мебел ние ще подберем подходящ диван и допълващо обзавеждане като маси и столове и акценти, за да получите завършена визия на интериора.

Можете да разчитате на нас за прецизното проектиране и изпълнение на мебели по поръчка.

От нас ще получите:

  • проект включващ 3D визуализации
  • детайлни чертежи на всяка проектирана мебел
  • оферта с изпълнение, доставка и монтаж

ПРОЕКТИРАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА КУХНИ

Кухнята е едно от най-важните места в жилището , и това с най-много изисквания.За нея се отделят най-много средства , за това освен да е красива , тя трябва да бъде добре обмислена , функционална и правилно проектирана.

С проект от нас ще получите всичко необходимо за реализирането на мечтаната от Вас стилна и практична кухня. Ние ще изготвим за Вас професионален дизайн включващ 3д визуализации, технически проект с всички размери и спецификации за изработка и монтаж, избор на материали и механизми за поръчка. Ще съобразим проекта с Вашите изисквания за функционалност и бюджет!

Към проекта ще получите от нас оферта за изпълнение , както и консултация и оферта за  уредите за вграждане.

ПРОЕКТ

Проект

РЕАЛИЗАЦИЯ

Реализация
Най-новите ни проекти за интериорен дизайн и мебели по поръчка

РАЗГЛЕДАЙ ПОСЛЕДНИТЕ НИ ПРОЕКТИ